A NEUMO-Budapest Kft. 1992 októberében, német-magyar vállalkozói érdekeltségben alakult. Az alapítás legfőbb célja a rozsdamentes és saválló szerelvények, szelepek, fittingek és csövek forgalmazása, raktáráruházi értékesítése. Társaságunk így része lett egy nemzetközi vállalkozói csoportnak, amely a világpiacon jelentős szerepet tölt be, mind a gyártás mind a kereskedelem területén.

A különböző országokban előállított termékek nem csak az egyes tagok áruválasztékát növelik, hanem az állandó tapasztalatcsere a csoport sokrétű tevékenységében lehetővé teszi számunkra azt, hogy komplett tanácsadással szolgáljunk partnereinknek a rozsdamentes beruházásaik területén.

Raktárkészletünket úgy alakítottuk ki, hogy az Élelmiszeripar és a Vegy-, Gyógyszeripar technológiai szereléseiben előforduló összes termék azonnal egy helyen a vásárlóink rendelkezésére álljon.

Felvilágosítás, árajánlat, megrendelés illetve műszaki információkkal kapcsolatos kérdésekben értékesítő kollégáink, valamint a raktárban dolgozó kollégák állnak a vevők rendelkezésére.